Continuen les entregues d’insígnies d’or per als socis més fidels

Continuen les entregues d’insígnies d’or per als socis més fidels

L’Auditori 1899 reuneix un nou grup de 72 socis que reben el reconeixement del Club pels seus cinquanta anys de vinculació a l’Entitat

Després del cap de setmana en què es va celebrar el títol de Lliga, i pocs dies abans de la final de Copa del Rei, el FC Barcelona no deixa de mirar cap als seus socis i, amb l’acte de lliurament d’insígnies d’or celebrat avui, ha tornat a distingir aquells socis que aquesta temporada han celebrat els seus 50 anys de vinculació al Club.

El president Josep Maria Bartomeu, acompanyat del vicepresident primer Jordi Cardoner, ha lliurat aquest cop la insígnia d’or a 72 socis dels 1.820 que van complir els 50 anys d’antiguitat l’any passat en un acte que ha tingut lloc a l’Auditori 1899 del Camp Nou.

Al llarg de l’acte Josep Maria Bartomeu ha anat fent entrega de les seves distincions a tots els socis presents, que majoritàriament han recollit la seva insígnia acompanyats dels seus familiars, i han tingut l’oportunitat d’intercanviar unes paraules amb el president del FC Barcelona i amb el vicepresident Jordi Cardoner.

Aquest ha estat el setzè acte de lliurament d’insígnies d’or d’aquesta temporada, a causa del fet que la xifra de 1.820 socis que havien de rebre la insígnia d’or l’any 2015 és molt superior al que és habitual.

Davant dels socis i familiars presents a l’Auditori 1899, Josep Maria Bartomeu s’ha referit a l’actual fortalesa del Club, però ha recordat que no sempre ha estat així i que també s’han hagut de superar moments complicats: “Revisant la història, ara fa 50 anys, quan vosaltres us vau fer socis, el Club vivia immers en una gran crisi econòmica i va viure una temporada en blanc”.

El president del Barça ha agraït la fidelitat i el suport rebut dels socis presents: “Avui celebrem els vostres 50 anys de soci, i per això us vull felicitar i donar les gràcies. En aquell moment de crisi vosaltres vau ser valents i vau ajudar un club que ara gaudeix d’èxits esportius, amb un important patrimoni i fort tant econòmicament com socialment”.

La crescuda de socis del 1965

Els 1.820 socis que aquesta temporada reben la insígnia d’or es van fer membres de l’Entitat el 1965. Aquell any, amb Enric Llaudet com a president del Club, es va obrir un període d’admissió de socis amb exempció de drets d’entrada i, per tant, davant d’aquesta oferta tan temptadora, el nombre d’associats va pujar considerablement, i va passar de 45.776 a 58.252. Fruit d’aquesta crescuda en el nombre de socis, 50 anys més tard l’acte de lliurament d’insígnies d’or és més nombrós del que és habitual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut