‘b vocal: Diversiones originales’ al Teatre Condal amb descompte per a socis

‘b vocal: Diversiones originales’ al Teatre Condal amb descompte per a socis

Del 9 a l'11 de juny del 2016. 20 € per a totes les funcions comprant-les abans del 3 de juny

Qui veu per primera vegada un espectacle de b vocal s'exposa a un autèntic repte: entendre com un quintet vocal espanyol fundat el 1995 ha aconseguit, després de 20 anys de trajectòria professional, guanyar 2 premis europeus i 5 premis als EUA, i convertir-se en tot un fenomen a cappella en països com la Xina, amb deu grans gires realitzades, i a Corea del Sud, omplint auditoris com el Sejong Culture Center i el Seoul Arts Center de la capital coreana.

A Diversiones Originales ofereixen un fidel reflex d'aquesta internacionalitat, del virtuosisme i la intensitat interpretativa, a més de transmetre tota l'energia i la comicitat dels seus millors xous en directe. En aquest espectacle barregen tots els estils musicals amb el seu inconfusible segell d'identitat d'humor i música a cappella. El 2015 celebren el seu 20è aniversari després d'un intens periple internacional.

Un èxit indiscutible. No en va han rebut lloances de figures de reconeixement mundial com Daniel Rabinovic, dels Luthiers, que ha dit: "Veus i humor en perfecta harmonia, b vocal ofereix un espectacle im… pecable”.

[[BOTOVERMELL::Més informació++::http://empreses.promentrada.com/productes/1326-b-vocal-diversiones-originales.aspx::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Com s’hi pot assistir?

S'hi pot assistir mitjançant compra ‘online’ i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci a través de l’enllaç següent:

[[BOTOVERMELL::Compra aquí++::https://www.4tickets.es/PromentradaEmpreses/public/janto/?Nivel=Evento&idEvento=CON50&Idioma=CA::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Dades d’accés

Usuari: socisfcb
Contrasenya: 2012

Les entrades comprades ‘online’ es reben directament a l'adreça electrònica amb la qual s'ha fet la compra.

Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l'entrada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut