El Museu del Barça rep 5.634 visitants durant la Nit dels Museus

El Museu del Barça rep 5.634 visitants durant la Nit dels Museus

La xifra d’aquest any va superar amb més de mil persones l’assistència a la instal·lació del Camp Nou de les darreres edicions d’aquesta nit de portes obertes

Un total de 5.634 visitants van passar pel Museu del Barça durant la Nit dels Museus que es va celebrar dissabte passat a la nit. Per quart any consecutiu, el FC Barcelona va participar en aquesta activitat en què hi van prendre part més de 80 museus de Barcelona i de l’àrea metropolitana, que van obrir de manera gratuïta per a tots els visitants de les 19 a la 1 hores de la matinada.

La xifra de visitants al museu blaugrana d’aquesta edició de la Nit dels Museus ha superat en més de mil persones el nombre d’assistència que havia tingut els anys anteriors aquesta nit de portes obertes al Museu blaugrana.  

Aquest any, al marge de la visita del Museu i de la visió de l’Estadi des de la Tribuna, també es va afegir a l’oferta d’aquesta nit especial, la visita a l’exposició de l’Espai Barça, amb els projectes del Nou Camp Nou i el Nou Palau Blaugrana.

La gran majoria dels 5.634 visitants que van passar pel Museu del Barça es va tractar d’un públic familiar que va poder gaudir dels records i les sensacions que desprèn una visita al museu.

Una iniciativa a tot Europa

La Nit dels Museus és una iniciativa del Consell d’Europa, que aquest any ha arribat a la seva dotzena edició, en què han participat més de 4.000 museus de quaranta països europeus. A Barcelona i la seva àrea metropolitana han estat més de vuitanta els centres que han participat en aquesta activitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut