De les derrotes també s’aprèn

De les derrotes també s’aprèn

El Benjamí D, que va perdre la Lliga en una jugada desafortunada a la penúltima jornada, ha visitat l’HORA B de Barça TV per explicar com ha viscut una temporada marcada per la sanció FIFA

El Benjamí D ha estat el gran protagonista a l’Hora B de Barça TV. Els 11 jugadors acompanyats dels seus dos entrenadors, Alexis Pintó i Adrià Díaz, han explicat en directe a la periodista Cristina Collado com han viscut aquesta temporada en la que no van poder començar a competir fins el mes de gener per la sanció FIFA i en la que els petits jugadors de la promoció del 2007 van perdre el títol de Lliga en la penúltima jornada davant del Martinenc en una jugada molt desafortunada al temps afegit (2-3). El Benjamí D ha quedat segon al Grup 2 de la Primera Divisió Benjamí, a tres punts del campió, el Martinenc, amb 27 victòries i tres derrotes i un balanç de 184 gols a favor i 42 en contra.

“Els primers entrenaments van ser molt complicats. Els onze eren jugadors nous al club, amb només 8 anys, i estaven molt nerviosos. Se’ls notava la il·lusió, però a la vegada se’ls veia bloquejats. Als primers entrenaments no sortia res, no es movien, estaven com paralitzats fins que, poc a poc, van perdre la por i es van adaptar a estar a un club de l’exigència del Barça”, explica Alexis Pintó. Ell, més que ningú, sap com ho van passar de malament els nanos amb la sanció FIFA: “Ells preguntaven per què no podien jugar i no entenien res. Es cert que vam jugar molts partits contra l’FCBEscola, però al final perdien la intensitat i la concentració”.

Debut contra la Damm

El debut a camp de la Damm, al gener, va ser el moment més esperat de l’any. Van guanyar 0-2 i van començar a jugar entre dos i tres partits cada setmana per recuperar els partits aplaçats per la sanció FIFA. “Vam entrar en una dinàmica molt bona de joc i de resultats, però al final jugar tant seguit ens ha passat factura. Els nens no estan preparats per aquesta càrrega competitiva i la tensió de la competició tan seguida. Vam patir alts i baixos ja que no teníem cap moment de desconnexió. És molt difícil mantenir una regularitat tan seguida quan els jugadors són tan petits”, diu l’entrenador.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut