Puyol: “Sort nanos i a gaudir”

Puyol: “Sort nanos i a gaudir”

L’excapità blaugrana participa a l’All Star de LaLiga Promises i desitja sort a l’Aleví A del Barça, que demà divendres juga la primera fase del torneig contra el Deportivo, Rayo, Sporting i València

L’Aleví A ha complert avui un somni: conèixer a Carles Puyol. L’excapità blaugrana no només ha estat el gran protagonista del partit de les estrelles amb el que s’ha inaugurat el torneig LaLiga Promises, que es disputa a la Ciutat Esportiva del Vila-real, sinó que ha animat als jugadors de Marc Serra a fer un gran torneig en el que l’ADN Barça sempre sigui recognoscible. “Sort nanos, a tope i a gaudir”, ha estat el missatge que els hi ha dit el gran capità després de que el seu equip, amb Marcos Senna, Gica Craioveanu i el petit blaugrana Marc Jurado, s’imposés per 3-2 a l’equip capitanejat per Raúl, Julen Guerrero i Morientes.

El Barça debuta demà a LaLiga Promises enfrontant-se a la primera fase al Deportivo (10.00 h.), Rayo Vallecano (11.30), Sporting (17.30) i València (19.30). Tots els partits es podran seguir en directe per Barça TV menys el darrer, contra el València, que s’oferirà en diferit a les 20.30 hores. Només l’Athletic Club es perd el torneig. La resta d’equips de Primera Divisió hi són representats. La plaça dels petits  lleons l’ocupa l’Alabés. Atlètic de Madrid, Espanyol, Llevant, Celta i Granada juguen al Grup B. El Grup C està format per Reial Madrid, Reial Societat, Eibar, Las Palmas i Betis, mentre que el Grup D el configuren el Vila-real, Sevilla, Màlaga, Getafe i Alabés.

Detall de fair play amb el Reial Madrid

L’Aleví A ha viscut avui una jornada extraordinària. S’han fotografiat amb Puyol, Raúl, Kameni, Morientes i Senna, entre d’altres exjugadors, i han viscut una autèntica tarda de companyonia amb la resta d’equips. Un d’aquests grans moments del dia s’ha viscut a l’hora de sopar quan un jugador del Reial Madrid celebrava el seu aniversari i s’ha aixecat per compartir les galetes amb els futbolistes del Barça, que, tots junts, li han cantat el ‘feliç aniversari’. Demà comença el torneig. El Barça, gran dominador de la competició, busca la seva novena Liga Promises.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut