Màxima igualtat en una semifinal plena d’al·licients

Màxima igualtat en una semifinal plena d’al·licients

El Barça Lassa rep aquest divendres el Laboral Kutxa en el primer assalt de l’eliminatòria de semifinals de la Lliga Endesa (21 hores, Teledeporte)

Els de Xavi Pascual i els de Velimir Perasovic protagonitzaran una sèrie de semifinals apassionant. El Barça Lassa, líder de la fase regular de la competició, vol fer aquest divendres el primer pas cap a la desitjada final de la Lliga Endesa. No és un repte senzill, ja que davant hi haurà un dels equips que millor ha rendit en el que ha transcorregut de temporada. El Laboral Kutxa de Bourousis, Adams, Hanga, James, Bertans, Tillie i companyia s’ha guanyat el respecte de la resta de rivals.

El Barça Lassa arriba a la cita com la millor defensa de la Lliga Endesa i un balanç de 15 victòries i dues derrotes en els 17 partits de Lliga disputats aquest curs al Palau. El Laboral Kutxa és el segon millor atac de la competició i presenta un balanç de nou triomfs i vuit ensopegades com a visitant. Ambdós equips s’han enfrontat en sis ocasions en una sèrie de semifinals de la Lliga Endesa i cada equip s’ha classificat en tres ocasions per a la gran final.

Tots els ingredients

Tant un equip com l’altre només pensen en aquest primer assalt. Hi haurà duels interessants a tots els nivells. Pascual i Perasovic s’han enfrontat un total de 22 vegades en totes les competicions, amb un balanç de 14-8 favorable al tècnic català. Satoransky i Arroyo protagonitzaran un atractiu duel de bases amb Adams i James, Perperoglou i Hanga tindran un altre emparellament molt intens i, a la pintura, Tomic i Bourousis, dos dels jugadors més ben valorats de la Lliga, s’enfrontaran novament. El Barça Lassa s’ha guanyat a pols el dret de tenir el factor pista a favor i el Palau pot decantar la balança.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut