Ricard Muñoz i Sergi Fernández: “Anem a Lleida amb ganes i esperit competitiu”

Ricard Muñoz i Sergi Fernández: “Anem a Lleida amb ganes i esperit competitiu”

El tècnic blaugrana i el porter avisen que s'hi juguen el seu prestigi, però que el rival també s'hi juga moltes coses

El Barça Lassa s’ha entrenat aquest divendres al Palau Blaugrana en l’última sessió preparatòria abans de disputar aquest dissabte (20 h), a la pista del Lleida, l’últim partit de la temporada. Ricard Muñoz i Sergi Fernández han atès els mitjans informatius, i el preparador català ha explicat: “El partit s’ha preparat com tota la resta, no entenem no ser competitius en un partit. Ens hi juguem el nostre prestigi, però el rival també s'hi juga moltes coses”.

Pel que fa a la ratxa de partits, que es pot tancar amb vint-i-cinc de seguits sense perdre en cas d’empat o triomf, Muñoz afirma: “Costa moltíssim guanyar, des del mes d’octubre que no perdem. L’equip ha fet una gran feina i sens dubte demà intentarem tancar la temporada amb una victòria”.

Sergi Fernández, per la seva banda, explica que l’equip ha treballat bé durant la setmana: “Hi anem amb la mateixa il·lusió i ganes amb què hem afrontat cada partit. Hi ha molts equips que s'hi juguen la vida i sortirem amb una bona preparació per aconseguir els tres punts”. El porter blaugrana, a més, afegeix: “Sabem que la del Lleida és una pista complicada, s’hi juguen molt i hi anirem amb tota l’empenta del món per guanyar l’últim partit de la temporada”.

Altres declaracions dels protagonistes:

Ricard Muñoz

“L’any passat a Mataró també vam viure una jornada en què el rival s’hi jugava molt. Serà un partit intens i a vida o mort; per part nostra hi anirem amb ganes, il·lusió i esperit competitiu”.

“El paper dels joves? Ha estat un any, en el cas de Nil i Sergi, en què han evolucionat molt, han tingut un gran rendiment a Nacional i quan els hem necessitat han respost, han estat a l’alçada”.

Sergi Fernández

“25 jornades invictes? No estem gaire acostumats a perdre; fa des del mes d’octubre, contra el Vilafranca, que no coneixem la derrota a la Lliga. Volem l’última victòria”.

“La valoració de la temporada és realment positiva i hem de seguir treballant per poder lluitar per tots els títols el pròxim curs”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut