FC Barcelona Femení – Atlètic Féminas (prèvia): Guanyar per somiar

FC Barcelona Femení – Atlètic Féminas (prèvia): Guanyar per somiar

12 hores, Barça TV, Esport3 i beIN Sports: Les blaugranes necessiten superar un rival dur per lluitar per la Lliga fins a l’última jornada

L’enfrontament d’aquest diumenge al migdia a la Ciutat Esportiva ja és a caixa o faixa per al Barça Femení. La victòria de l’Athletic Club davant l’Oviedo Moderno en el partit avançat de la jornada ha distanciat el líder provisionalment a quatre punts a falta de dues jornades. Per tant, les blaugranes estan obligades a guanyar o, en el pitjor dels casos, a empatar davant l’Atlètic Féminas per arribar a l’última jornada amb opcions de ser campiones de Lliga per cinquena vegada consecutiva.

Torna Sonia

Aquest és, sens dubte, un dels duels més atractius del campionat. Segon contra tercer, si bé és cert que les madrilenyes ja s’han acomiadat del títol i de la Champions. I és que encadenen dues setmanes sense conèixer la victòria. Contrasta amb la trajectòria del Barça, que suma ja deu triomfs consecutius en Lliga i és l’únic invicte de la competició.

Un dels múltiples al·licients és el retorn de Sonia Bermúdez a la que va ser la seva casa en les quatre temporades precedents. Curiosament, tot i l’enorme potencial ofensiu dels dos equips, a la primera volta el matx es va saldar amb un empat sense gols. Per a aquest partit el cos tècnic barcelonista té les baixes de les lesionades Leire Landa i Andreia Norton.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut