Tomic i Navarro fan història amb el Barça Lassa de bàsquet

Tomic i Navarro fan història amb el Barça Lassa de bàsquet

El pivot croat va anotar el seu primer triple a la Lliga Endesa en 273 partits, mentre que el capità blaugrana es va convertir en el primer jugador d'arribar a les 100 victòries en partits de play-off

La victòria d’aquest divendres del Barça Lassa de bàsquet davant el Laboral Kutxa va deixar-nos dos fets més que destacables per a l’equip blaugrana. I és que Ante Tomic va realitzar el seu primer triple a la Lliga Endesa després de 273 partits. Durant aquests, Tomic només havia intentat el tir des de la zona de 6.75 en quatre ocasions –dues amb el Reial Madrid i dues amb el FC Barcelona–, i en la cinquena va ser possible. La cistella es va produir a falta de 5.37 per finalitzar el tercer quart i va fer vibrar el Palau Blaugrana. Aquest, però, no és l’únic triple de la seva carrera, sinó que durant l’Europeu sub-18 del 2005 en va anotar un davant Eslovènia, i també ho va fer a la Lliga Adriàtica davant el Siroki Hercegtisak el 2008, abans de fer el salt a la Lliga ACB. Tomic va ser un dels jugadors destacats del partit després de fer 14 punts i 22 de valoració davant el Laboral Kutxa.

Navarro, centenari

Juan Carlos Navarro, per la seva banda, també va ser un dels grans protagonistes del partit. I és que el capità blaugrana va arribar aquest divendres a la victòria número 100 de la seva carrera en partits de play-off de l’ACB, una fita que no ha aconseguit cap jugador en la història de la competició. Navarro ha assolit aquesta xifra després de 144 enfrontaments. Molt lluny queda el seu perseguidor a la classificació. Felipe Reyes és el segon jugador amb més victòries en play-off, amb un total de 61, fet que engrandeix encara més la figura de Navarro.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut