Xavi Llorens, abans de la Copa: “Les sensacions són positives”

Xavi Llorens, abans de la Copa: “Les sensacions són positives”

L’entrenador del Femení i la segona capitana, Laura Ràfols, creuen en les possibilitats de l’equip, tot i que no es refien de la Reial Societat, el rival de quarts
El Barça Femení enceta la Copa de la Reina aquest dissabte a les 10 hores contra la Reial Societat. L’entrenador Xavi Llorens i la segona capitana, Laura Ràfols, es mostraven amb confiança sobre les possibilitats de l’equip en aquesta competició. Alhora, expressaven el seu respecte cap a un rival dur.

Les declaracions de Xavi Llorens

“Les sensacions sempre són positives. Portem una bona dinàmica d’entrenaments i estem amb il·lusió. Sabem de la dificultat de la Reial, serà un partit molt seriós. Hem de dominar, crear moltes ocasions i que no ens en generin”.

“Hi ha la motivació de jugar una Copa de la Reina, de que l’any passat et va eliminar el València a semifinals, de no haver guanyat la Lliga i d’haver fet uns números de campió. Volem fer les coses bé, jugar les tres finals i esperar el futur, que serà molt bonic”.

“Sempre vols guanyar, l’objectiu és claríssim. Tenim un equip molt competitiu i, si fem les coses bé, és molt difícil que ens guanyin. Crec que som un equip una mica superior a la resta, però això s’ha de demostrar al camp”.

“Els vuit equips tenen la il·lusió, s’haurà de treballar molt”.

Les declaracions de Laura Ràfols

“És un partit a noranta minuts i tenim moltes ganes de passar per jugar les semifinals a la setmana següent”.

“Encara que no haguem guanyat la Lliga, l’equip ha fet una molt bona temporada, sent el màxim golejador i el menys golejat. Per tant, encarem la Copa amb moltes ganes, ja que la Lliga se’ns ha escapat per un punt”.

“Volem fer un bon partit contra la Reial Societat. Anant pas a pas, sabent que les eliminatòries a noranta minuts són complicades”.

“La Reial té molt bon equip. Intenta sortir des del darrere i tenir sempre la pilota. És cert que a la Lliga l’hem guanyat les dues vegades, però no crec que ens ho posin fàcil, ni que sortim guanyant per haver-ho fet abans. Al contrari, elles sortiran a totes”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut