‘Caïm i Abel’ al Teatre Biblioteca de Catalunya a Barcelona amb preu exclusiu per als socis

‘Caïm i Abel’ al Teatre Biblioteca de Catalunya a Barcelona amb preu exclusiu per als socis

Fins al 24 de juliol del 2016, 15 € per a totes les funcions per als socis del FC Barcelona

Una obra escrita i dirigida per Marc Artigau i Queralt
Amb: Jordi Figueras, Berta Giraut, Clara de Ramon, Marc Rodríguez, Sergi Torrecilla i Lluís Villanueva.

'Caïm i Abel' no és la història de dos germans. No hi ha bons i dolents. És la història de dues famílies. Una viu en un costat de la tanca –tan semblant a la nostra- i l’altra viu quilòmetres enllà, no sabem on. Caïm i Abel parla de supervivents. Dues generacions, dues maneres d’entendre la realitat. El futbol té un espai important dins el muntatge, el FC Barcelona és una realitat molt present, tant que fins i tot un dels personatges principals demana que les seves cendres s’enterrin al Camp Nou. Artigau parla del futbol des de la poesia, i recorda dins l’obra moments emblemàtics del Club.

Fa uns dies Jordi Basté deia al ‘Mundo Deportivo’: “Vaig veure l’imprescindible obra de teatre a la Biblioteca de Catalunya, ‘Caïm i Abel’, dirigida i escrita per Marc Artigau amb un repartiment excepcional: Lluís Villanueva, Marc Rodríguez i Clara de Ramon. I em quedo parat per les constants referències al Barça de Johan Cruyff, el paper que té en la trama la final de Wembley del 1992 i, sobretot, la importància de Julio Salinas en el text. Homenatge encobert a Salinas? Obra imprescindible". 

Com s'hi pot assistir?

S'hi pot assistir mitjançant compra ‘online’ i adquirint un màxim de dues entrades per carnet de soci a través de l’enllaç inferior d'aquesta informació.

Les entrades comprades ‘online’ es reben directament a l'adreça electrònica amb la qual s'ha fet la compra.
Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l'entrada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut