Pascual: “Hem de tenir continuïtat durant els 40 minuts”

Pascual: “Hem de tenir continuïtat durant els 40 minuts”

El tècnic blaugrana recorda que les quatre victòries d’aquesta temporada contra el Reial Madrid han estat gràcies al bon joc de l’equip en aquests Clàssics

“Sabem que els cops que hem guanyat el Reial Madrid és perquè hem jugat molt bé. Si no juguem bé, no guanyarem”, ha assegurat aquest diumenge Xavi Pascual abans d’emprendre el viatge cap a Madrid. “Globalment, els precedents són bons. Hem guanyat els dos partits que hem disputat aquesta temporada a Madrid i el balanç general contra ells és de quatre victòries i dues derrotes. Però tot això forma part del passat”, ha destacat l’entrenador del Barça Lassa.

Pascual ha explicat que l’equip ha de competir millor i que ha de tenir continuïtat en el joc durant els 40 minuts. “Si no tens aquesta continuïtat, ells tenen molta anotació, tenen aquest talent individual que els permet anotar fora de les accions tàctiques i això és molt difícil de defensar”, ha afirmat el tècnic blaugrana, que espera que tots els jugadors estiguin disponibles per afrontar el tercer assalt de la final.

Satoransky: “Confio en el meu equip”

Tomas Satoransky i Carlos Arroyo, els bases del Barça Lassa, s’han expressat en la mateixa línia que el seu entrenador. “Hem d’estar sòlids durant els 40 minuts. No podem començar malament, ja que això ens penalitza. Hem de començar al 100% i igualar la seva agressivitat. Sabem que podem guanyar a Madrid. Confio en el meu equip”, ha apuntat Satoransky. “Hem de demostrar la nostra ambició des del primer moment. Tenim l’oportunitat de tornar-nos a reivindicar. Es tracta de competir una mica millor, intentant cometre com menys errors millor. Només pensem en el duel d’aquest dilluns”, ha afegit Arroyo.
 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut