L’Auditori 1899 acull la segona presentació de l’Espai Barça als socis

L’Auditori 1899 acull la segona presentació de l’Espai Barça als socis

Jordi Cardoner i Jordi Moix exposen les característiques del projecte de transformació de les instal·lacions i de l’espai blaugrana

Aquest dimarts s’ha celebrat la segona de les presentacions del projecte de l’Espai Barça dirigida als socis efectuades a l’Auditori 1899 del Camp Nou, després de la que va tenir lloc el passat dissabte. En aquesta ocasió, el vicepresident primer Jordi Cardoner i el directiu comissionat de l’Espai Barça, Jordi Moix, han estat els membres de la Junta Directiva del FC Barcelona que han dut a terme la presentació.

Davant de més de 120 socis, els representants del Club han explicat amb tot detall les característiques dels projectes arquitectònics guanyadors dels concursos internacionals que es van convocar per escollir les propostes del Nou Camp Nou, el Nou Palau Blaugrana i el Nou Miniestadi, el qual es construirà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí.

Posteriorment, Cardoner i Moix han respost a les preguntes i els dubtes que han plantejat els socis presents, que s’han mostrat molt satisfets i il·lusionats amb aquesta transformació de les instal·lacions i de l’espai blaugrana.

Aquest dimecres 22 de juny, la ciutat de Badalona acollirà l’exposició itinerant de l’Espai Barça i la corresponent presentació del projecte per part de representants de la Junta Directiva.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut