Tota l’experiència de viure un partit al Palau Blaugrana com a reporter Rookie

Tota l’experiència de viure un partit al Palau Blaugrana com a reporter Rookie

Les joves Carla i Jana van poder viure una jornada inoblidable sobre la pista i amb contacte directe amb els jugadors del Barça Lassa de bàsquet

La Carla Eichhorn i la Jana Ruiz, de 9 i 11 anys respectivament, han estat les guanyadores del concurs ‘Barça Rookies busca reporter i fotògraf’ i van poder gaudir com a autèntiques protagonistes el primer partit del play-off de semifinals de Lliga disputat el 3 de juny contra el Laboral Kutxa al Palau Blaugrana.

Les dues guanyadores havien vingut amb la seva escola a presenciar un partit de bàsquet al Palau Blaugrana, dins el programa Barça Rookies, el qual promou que escoles i clubs de bàsquet s’apropin a aquest esport i als jugadors del primer equip.

La Carla i la Jana van assistir a un d’aquests partits i es van registrar com a Rookies per participar a través del web en el concurs ‘Barça Rookies busca reporter i fotògraf’, del qual van resultar guanyadores.

El premi del concurs els va permetre convertir-se en reporteres del partit contra el Laboral Kutxa i viure una experiència única i inoblidable al Palau Blaugrana.

Les joves guanyadores van poder efectuar una visita per totes les instal·lacions del Palau, on fins i tot van poder entrar al gimnàs, en què van coincidir amb alguns jugadors que estaven efectuant el seu entrenament, i als quals van poder saludar.

Posteriorment, equipades amb una samarreta estampada amb el lema ‘Reporter Rookie’, totes dues van poder fer fotografies de l’escalfament dels jugadors sobre la pista i tots els jugadors de l’equip van signar les gorres amb què havien estat obsequiades les dues joves.

La Carla i la Jana també van estar presents al ‘hall’ de vestidors amb els jugadors en el moment abans de saltar a la pista i van xocar les mans amb tots els components de l’equip. Un cop iniciat el partit, les dues reporteres van estar fent fotos i fins i tot van tenir l’oportunitat de provar amb una càmera professional que els va deixar el fotògraf Santi, que les va acompanyar en aquesta experiència.

A la mitja part van participar en les activitats de la pista i al final van poder esperar que sortissin els jugadors, que van anar estampant la seva signatura a la samarreta del Barça Lassa de bàsquet que havien rebut com a obsequi amb els seus noms estampats al darrere.

El concurs ‘Barça Rookies busca reporter i fotògraf’ ha permès viure una gran experiència a dues de les nostres Rookies, com a resultat de venir a veure un partit al Palau amb la seva escola de bàsquet. Una experiència que, de ben segur, la Carla i la Jana no oblidaran!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut