Joan Creus: 19 títols guanyats en vuit anys

Joan Creus: 19 títols guanyats en vuit anys

Marxa amb un grapat de títols qui ha estat secretari tècnic des del 2008 fins al 2015 i mànager de la secció de bàsquet durant l’última temporada
Joan Creus deixarà el FC Barcelona aquest 30 de juny. Després de vuit temporades al Club -des del 2008 fins al 2015 com a secretari tècnic i aquest darrer curs com a mànager de la secció- l’exjugador ha anunciat en el programa ‘Hora B’ de Barça TV que no continuarà lligat al FC Barcelona la propera temporada.

Durant els seus vuit anys al Club –tots amb Xavi Pascual com a tècnic- la secció ha assolit un total de 19 títols: una Eurolliga, quatre Lligues ACB, tres Copes del Rei, quatre Supercopes ACB i set Lligues Catalanes. La més gloriosa va ser la 2009/10, any en què es va assolir a París la segona Eurolliga de la història.

Alhora, ha estat el màxim responsable d’un total de 41 incorporacions, totes les que s’han fet a la secció des de l’estiu del 2008. D’entre totes destaquen les de Ricky Rubio, Ante Tomic, Justin Doellman o Pau Ribas, jugadors d’un enorme talent que han aixecat repetidament el Palau Blaugrana.

Cal recordar que Joan Creus també va ser jugador del FC Barcelona entre el 1980 i el 1982.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut