L’Espai Barça s’exposa davant els socis de Vilanova i la Geltrú

L’Espai Barça s’exposa davant els socis de Vilanova i la Geltrú

Els directius Ramon Pont i Xavier Vilajoana han estat els responsables del Club que han acompanyat la mostra amb la presentació del projecte als socis de la ciutat

L’Auditori Neàpolis de Vilanova i la Geltrú ha acollit aquesta tarda l’exposició itinerant de l’Espai Barça, que el FC Barcelona està portant a catorze localitats catalanes, amb l’objectiu d’apropar les característiques del projecte als socis de les ciutats o territoris visitats.

Vilanova ha estat la vuitena població que visita aquesta exposició, que ja ha superat la meitat del seu recorregut per Catalunya, després de visitar Girona, Lleida, Santa Coloma de Gramenet, Tarragona, Sant Cugat del Vallès, Barcelona i Badalona.  

La mostra, que compta amb maquetes i explicacions de les més emblemàtiques construccions que configuren l’Espai Barça, ha estat exposada de les 18 a les 21 hores i ha pogut ser visitada pels socis i aficionats de Vilanova. Paral·lelament a l’exposició, a cada localitat se celebra una presentació del projecte als socis del territori amb la presència de diferents directius del FC Barcelona.

En aquest cas han estat els membres de la Junta Directiva Ramon Pont i Xavier Vilajoana, els representants del Club que han efectuat la presentació del projecte de l’Espai Barça als socis de Vilanova i la Geltrú. El membres de la Junta Directiva del FC Barcelona han explicat les característiques principals d’aquesta transformació de les instal·lacions blaugrana, i posteriorment han donat resposta als dubtes i qüestions que els assistents han anat plantejant.

Després de Vilanova i la Geltrú, la mostra continuarà el seu itinerari el proper dijous a Mataró, per visitar posteriorment l’Hospitalet de Llobregat, Manresa, Sant Boi de Llobregat, la Seu d’Urgell i Vic.

Amb aquesta exposició itinerant i les seves respectives presentacions pel territori, el FC Barcelona pretén continuar amb la difusió de l’Espai Barça, després d’haver-se presentat els projectes guanyadors del concurs d’arquitectura del Nou Camp Nou i del Nou Palau Blaugrana, i de l’èxit de l’exposició permanent ubicada a la Sala París del Camp Nou, que ja ha estat visitada per més de 100.000 persones i que estarà oberta fins al 31 de juliol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut