Atlètic de Madrid – FC Barcelona: Les semifinals ens esperen

Atlètic de Madrid – FC Barcelona: Les semifinals ens esperen

(20.45 hores, BeIN Sports) Els blaugranes han de fer bo el 2-1 de l’anada al Vicente Calderón per poder seguir endavant a la Lliga de Campions

A mesura que s’apropa el final de temporada, els reptes creixen en magnitud i importància. El Barça és més viu que ningú a les tres competicions, i ara és l’hora de la Lliga de Campions. Estan en joc els quarts de final, i el Barça afronta el partit de tornada amb l’avantatge del 2-1 aconseguit al Camp Nou en el primer assalt. Aquest dimecres arriba el segon, al Vicente Calderón contra l’Atlètic de Madrid. Es preveu un partit d’allò més exigent, amb un ambient hostil i un rival ferit per la remuntada del duel d’anada.

Els blaugranes són plenament conscients de l’exigència del conjunt matalasser, però també sap que des de l’arribada de Luis Enrique a la banqueta del Barça sempre s’ha guanyat contra l’Atlètic de Simeone. És un bon punt de partida, però no assegura res. L’equip s’ha preparat a consciència, i després de dos mals resultats a la Lliga vol tornar a redreçar el rumb a la competició europea.

El Barça ha estat present en set semifinals dels últims vuit anys. Una dada que demostra l’hegemonia blaugrana en l’última dècada i que es vol seguir ampliant. El repte final no és un altre que repetir títol i convertir-se en el primer equip que ho fa a la Lliga de Campions, però cal anar pas a pas. I el primer és aquest dimecres al Calderón.

Luis Enrique es va endur a tots els jugadors disponibles a Madrid, sense els lesionats Rafinha, Sandro, Aleix Vidal, Vermaelen i Mathieu. Després de fer l’últim entrenament a la Ciutat Esportiva, el cos tècnic va facilitar una llista de convocats de 19 futbolistes, i més tard es van desplaçar a la capital madrilenya. Un cop allà, l’entrenador blaugrana i Javier Mascherano van atendre els mitjans. Com ja havia anunciat després del duel d’anada, Luis Enrique va assegurar que no pensa en res més que no sigui guanyar.

L’Atlètic de Madrid, per la seva banda, afronta el matx amb la baixa destacada de Fernando Torres, que va ser expulsat a l’anada, i les de Giménez i Tiago per lesió. No s’espera un plantejament gaire diferent de la resta d’enfrontaments directes amb el Barça, amb un conjunt matalasser que no donarà l’eliminatòria per perduda en cap moment i que desenvoluparà un joc d’allò més exigent físicament.

En joc hi ha l’accés a les semifinals de la Lliga de Campions. Ser entre els quatre millors equips del continent. I el Barça, com a actual campió, no vol faltar a la cita. El Vicente Calderón dictarà sentència.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut