Bartra, titular en la victòria d’Espanya contra Bòsnia i Hercegovina (3-1)

Bartra ha jugat els noranta minuts, mentre que Ter Stegen ha disputat 45 minuts amb Alemanya

La selecció d’Espanya ha superat a la de Bòsnia i Hercegovina (3-1) al seu primer amistós de preparació. Dos grans gols de Nolito a la primera meitat i un últim de Pedro Rodríguez al final del matx han fet inútil la diana d’Spahic, que ha estat expulsat poc després de marcar el seu gol per una agressió a César Azpilicueta.

El central del FC Barcelona Marc Bartra ha estat titular i ha jugat els noranta minuts del matx. Un altre jugador blaugrana, Andrés Iniesta, s’ha incorporat avui a la concentració d’Espanya a Àustria.

D’altra banda, Marc-André Ter Stegen ha estat suplent a la derrota d’Alemanya (1-3) contra Eslovàquia. El porter blaugrana ha entrat després del descans en substitució de Bernd Leno i ha jugat tota la segona meitat.