Messi i Mascherano accedeixen a la final de la Copa Amèrica Centenari amb un ‘10’ excels

L’omnipresent davanter blaugrana es converteix en el màxim golejador de la història de la selecció argentina després de transformar una falta directa i fer dues assistències de gol en la victòria contra els Estats Units (0-4)

Dues assistències de gol i una diana. O més ben dit, dues bones assistències de gol i tota una obra d’art. Leo Messi ha estat excels en el triomf de la selecció argentina contra els Estats Units (0-4) i s’ha convertit en el màxim golejador (55) de la història de l’“albiceleste”. L’actuació del ‘10’ blaugrana ha estat, doncs, providencial pel conjunt de Tata Martino, que s’ha classificat per a la segona final consecutiva de la Copa Amèrica.

En un duel en què el blaugrana Mascherano ha disputat els 90 minuts, Leo Messi ha tornat a demostrar el seu alt nivell de forma i la seva condició de líder de la selecció argentina. El capità ha ofert, amb una vaselina, la pilota a Lavezzi per a inaugurar el marcador quan només s'havien disputat tres minuts. I al minut 32 ha arribat l’obra d’art: Leo Messi ha executat una falta directa de forma magistral, des de lluny i amb elevada dificultat per a un esquerrà. La pilota ha anat al pal del porter, a l’escaire, i ha significat el 55è gol de Messi amb la seva selecció. Tot un rècord que supera les 54 dianes de Batistuta.

L’exhibició de Messi no ha finalitzat amb el segon gol de la tarda, sinó que el blaugrana també ha donat una nova assistència de gol a Higuaín (autor dels dos últims gols). En el minut 86, Messi ha estat oportú per robar una pilota al balcó de l’àrea i, ja dins de la zona de perill, ha ofert la pilota al seu company per tancar el marcador.

L’Argentina ja té el seu bitllet per a la final de la Copa Amèrica Centenari, que es jugarà aquest 26 de juny (matinada del 27 a Barcelona). El rival serà el vencedor de la semifinal de la matinada d’aquest dimecres (02.00 hores) entre Colòmbia i la Xile de Claudio Bravo