FC Barcelona Femení – Llevant: A la final de la Copa de la Reina! (3-0)

FC Barcelona Femení – Llevant: A la final de la Copa de la Reina! (3-0)

Les de Xavi Llorens han guanyat les granotes a les semifinals de la competició i, aquest diumenge, tindran l’oportunitat d’ampliar el seu palmarès

Malgrat l’esforç de tota la temporada, el FC Barcelona Femení veu com el seu darrer esprint, de moment, està tenint recompensa. Perquè aquest divendres de Sant Joan, les de Xavi Llorens han derrotat el Llevant (3-0), a les semifinals de la Copa de la Reina disputades a la Ciutat del Futbol de Las Rozas, i buscaran el seu cinquè títol de la competició en la final que es disputarà aquest proper diumenge, a les 11 hores, contra l'Atlético Féminas.

La classificació ha estat possible gràcies a un gol de Míriam, durant la primera part, i a la sentencia de Jenni Hermoso i Patri, que han marcat el camí del triomf contra un Llevant que no ha pogut tornar a fer saltar la sorpresa, després que eliminés l’Athletic Club als quarts. Aquest cop, però, al davant s’ha trobat amb un equip avisat. Així doncs, ben armat i coneixedor de la perillositat de les granotes, el Barça ha mirat cap a la porteria de Noelia des del primer moment. L’inici contundent i sobri de les catalanes ràpidament s’ha transformat amb avantatge en el marcador, amb el gol que ha obert la llauna: jugada per l’esquerra d’Alexia Putellas i definició de Míriam (1-0, 16’). Abans, i en dues ocasions, Olga ja havia estat a punt de fer el primer.

Una diana que ha deixat tocat el Llevant, que ha buscat refer-se i crear alguna ocasió perillosa, però amb accions tímides. La més clara, en una bona centrada d’Alharilla que a punt ha estat de rematar Andrea (32’), la jugadora grana més activa però que hagut de retirar-se (34’) amb molèsties al turmell. Però més a prop de l’1-1 ha estat el 2-0, primer en una doble ocasió d’Alexia i Bárbara (17’) i, després, en un mà a mà de Bárbara Latorre que ha salvat Noelia (38’).

La sentencia

Després del descans, el Llevant ha volgut apurar les seves opcions, malgrat que el cansament, el calor, els canvis i les interrupcions han fet reduir el ritme del partit. Charlyn, de fet, ha estat a punt d’empatar, en una gran ocasió per a les granotes, quan s’ha quedat sola davant Sandra Paños, però la jugadora ha enviat la pilota fora (66’). El dubte del resultat final, però, s’ha esvaït amb el segon gol del Barça Femení, que ha servit per sentenciar el duel de les semifinals.

En una gran triangulació amb Alexia, i una jugada de tiralínies que ha deixat enrere la defensa del Llevant, Jenni Hermoso ha aconseguit ampliar distàncies (2-0, 81’). Patri Guijarro, ja amb el partit trencat i amb el Barça jugant a plaer, ha fet el tercer (3-0, 83’) després d’un llarg atac, en una acció que ha tancat definitivament el partit i classifica les de Llorens per a la final de la Copa de la Reina. Només un partit, doncs, separa el Barça de la seva cinquena Copa de la Reina. Diumenge, el veredicte.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut