El FC Barcelona impulsa l’Espai Jove per donar veu als socis d’entre 18 i 30 anys

El FC Barcelona impulsa l’Espai Jove per donar veu als socis d’entre 18 i 30 anys

El Club organitza el proper dimarts un taller de cocreació amb socis d’aquesta franja d’edat per recaptar idees i engegar aquest projecte de cara a la propera temporada

El FC Barcelona ha creat un grup de treball, l’Espai Jove, per donar resposta a les necessitats del col·lectiu de socis comprès entre les edats de 18 i 30 anys i millorar la seva vinculació i participació a la vida del Club. Aquest grup de treball, que ha mantingut durant la temporada reunions periòdiques per analitzar en profunditat aquest col·lectiu, està presidit pel directiu Oriol Tomàs, responsable de les seccions amateurs, i compta amb els membres de la Comissió Social Santi Cruylles i Òscar Ferreon.

Des de l’Espai Jove s’ha proposat la celebració d’un taller de cocreació amb els socis joves per captar idees i conèixer de prop les seves propostes i inquietuds, un taller que els convidi a participar i així generar un projecte integrador i engrescador de cara a la temporada vinent.

El taller d’aquest dimarts tindrà lloc a la Platea de Tribuna del Camp Nou, i hi participaran uns 40 socis d’entre 18 i 30 anys que podran venir acompanyats d’un amic d’aquesta mateixa franja d’edat.

Serà una sessió basada en una dinàmica de grup  participativa, lúdica i innovadora, amb discjòquei inclòs, que té com a objectiu crear un clima distès per conèixer l’opinió i les inquietuds d’aquest col·lectiu. Les idees que es generin i les conclusions que se n’extreguin podran convertir-se en futurs projectes que serviran per apropar aquest grup de joves al Club i per satisfer les seves necessitats com a socis.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut