Paco Sedano, nominat al millor porter de la LNFS

Paco Sedano, nominat al millor porter de la LNFS

El capità del FC Barcelona Lassa de futbol sala forma part dels tres finalistes al premi, després de les votacions d’aficionats i mitjans de comunicació

El porter i capità del FC Barcelona Lassa de futbol sala, el madrileny Paco Sedano, és un dels tres nominats per assolir el guardó de millor porter de la Lliga Nacional de Futbol Sala. Així ho ha fet públic la LNFS, després que es tanquessin les votacions per escollir els millors de la temporada 2015/16. Els altres dos nominats en aquesta categoria son Herrero, del Movistar Inter, i Barrón, del Palma Futsal.

Des del 21 de juny fins al 4 de juliol, els aficionats i els mitjans de comunicació han estat els encarregats d’escollir els nominats no només al premi del millor porter, sinó també al millor tanca, al millor ala, al millor pivot, al millor jugador i al jugador revelació, així com al millor entrenador de Primera i de Segona. En els propers dies, i després de qualificar les respectives votacions dels entrenadors, es coneixeran els guanyadors finals. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut