L’Espai Jove celebra el seu primer taller de cocreació

La sessió s’ha dut a terme aquest dimarts al Camp Nou i suposa l’inici d’aquest nou projecte que pretén conèixer les opinions i inquietuds dels socis que tenen entre 18 i 30 anys

L’Espai Jove comença a caminar. Aquest dimarts s’ha celebrat al Camp Nou la primera activitat d’aquest nou projecte que pretén apropar al FC Barcelona els socis d’entre 18 i 30 anys amb l’objectiu de millorar la seva vinculació i participació en la vida del Club.

La d’aquest dimarts ha estat una sessió participativa i lúdica, celebrada a la graderia de Tribuna, amb impressionants vistes a la gespa del Camp Nou. Gràcies a aquest meravellós decorat i a una dinàmica de grup molt ben elaborada s’ha creat el clima idoni per afavorir que la quarantena de socis i els seus acompanyants hagin abocat idees creatives sobre diversos temes relacionats amb la vida del Club. Els usos de les instal·lacions de l’Estadi, els seus interessos en l’àmbit de les aplicacions mòbils o les activitats d’oci en què estarien interessats els dies de partit han estat alguns dels àmbits que s’han tractat durant la tarda.

La sessió ha estat presidida pel directiu Oriol Tomàs, responsable de les seccions amateurs, que ha estat l’encarregat d’introduir els participants en el projecte de l’Espai Jove. També han participat en aquesta pluja d’idees els membres de la Comissió Social Santi Cruylles i Òscar Ferreon, membres de l’equip de treball que està coordinat a aquest nou projecte.

Els responsables de l’Àrea Social han recollit les idees que s’han posat sobre la taula per analitzar-les i que puguin ser la base, durant els propers mesos, de futurs projectes a favor d’aquest col·lectiu.

Declaracions d’Oriol Tomàs

“Avui és un dia històric perquè es dóna veu a la gent jove perquè pugui expressar-se. L’Espai Jove neix amb la voluntat de que aquest col·lectiu se senti proper al Club. Volem saber quines inquietuds tenen, què valoren, què proposen i quines són les seves aspiracions com a socis. Avui ho hem identificat i l’objectiu que ens marquem és que el Club els ofereixi serveis que responguin a les seves necessitats”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut