L’exposició de l’Espai Barça restarà oberta a tothom fins el 31 de juliol

L’exposició de l’Espai Barça restarà oberta a tothom fins el 31 de juliol

Situada a la Sala París del Camp Nou, la mostra ha superat els 112.000 visitants i tots els dijous de 14 a 15 hores ofereix visites guiades per als socis

L’exposició dedicada al projecte de l’Espai Barça, que es pot veure a les instal·lacions del Camp Nou, ja ha rebut més de 112.000 visitants des que va ser inaugurada el 2 de març passat. L’exposició, situada a la Sala París al costat del Palau Blaugrana, estarà oberta a tothom fins el proper 31 de juliol, de dilluns a dissabte de 10 a 20 hores i els diumenges de 10 a 15 hores.

Amb aquesta exposició, el Club ha volgut  apropar a l’afició el projecte patrimonial de l’Espai Barça, centrant el màxim interès amb les maquetes i les explicacions dels projectes del Nou Camp Nou, el Nou Palau Blaugrana i el Nou Miniestadi, el qual es construirà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí.

Les maquetes d’aquestes instal·lacions i els vídeos que es poden veure en diferents punts de l’exposició estan sent les grans atraccions per als socis i aficionats que la visiten. Tot el material que s’exposa permet anar descobrint les característiques i l’evolució del projecte de transformació de les instal·lacions blaugrana.

Visites guiades per a socis els dijous

El Club també ofereix visites guiades específiques i exclusives per als socis tots els dijous, de 14 a 15 hores. Aquestes visites duren al voltant de 50 minuts i s’explica en detall tot el projecte, tant el que està explicat als panells o es veu en els vídeos, com altres informacions que aporten els guies, i els socis poden efectuar les consultes o preguntes sobre els temes que més els interessin.

Els visitants surten de l’exposició molt satisfets i il·lusionats amb els nous projectes, i els socis amb abonament mostren un interès especial per saber com funcionaran les diferents fases de les obres del Nou Camp Nou i com els afectarà en la seva posició a l’Estadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut