Jordi Cardoner il·lusiona els socis de Sant Boi amb l’Espai Barça

Jordi Cardoner il·lusiona els socis de Sant Boi amb l’Espai Barça

La mostra itinerant s’ha exposat aquest dimecres a Can Massallera, on el vicepresident primer del FC Barcelona i el directiu Emili Rousaud han efectuat la presentació del projecte.

El vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner, acompanyat del membre de la Junta Directiva Emili Rousaud, han presentat aquest dimecres als socis de Sant Boi de Llobregat el projecte de l’Espai Barça.

Les dependències de Can Massallera han acollit durant tres hores l’exposició itinerant de l’Espai Barça, que el FC Barcelona està portant a diferent localitats catalanes, amb l’objectiu d’apropar les característiques del projecte als socis de les ciutats o territoris visitats.

La mostra, que compta amb maquetes i explicacions de les més emblemàtiques construccions que configuren el projecte, ha estat acompanyada d’un acte de presentació que han efectuat els dos representants del FC Barcelona a l’auditori de Can Massallera.

Jordi Cardoner i Casaus s’ha dirigit al centenar de socis presents, amb un missatge engrescador i il·lusionant del projecte, “les nostres instal·lacions noten el pas del temps i ara és el millor moment per donar un nou impuls i modernitzar tots els escenaris del Club. Aquesta transformació es farà sense haver de deixar de jugar a l’Estadi i amb un rigor enonòmic que la Junta s’ha marcat com a un dels principals objectius”.

Per la seva part, Emili Rousaud ha explicat les característiques principals d’aquesta transformació de les instal·lacions blaugrana i dels projectes guanyadors del concurs d’arquitectura referents especialment al Nou Camp Nou i al Nou Palau Blaugrana.

Aquesta exposició itinerant pretén continuar  amb la difusió de l’Espai Barça per Catalunya, després de l’èxit de l’exposició permanent ubicada a la Sala París del Camp Nou, que ja ha estat visitada per més de 112.000 persones i que estarà oberta fins al 31 de juliol.

El proper dissabte 9 de juliol, l’exposició itinerant es podrà veure a la Sala Immaculada de la Seu d’Urgell, de 11 a 14 hores. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut