Pau Bargalló: polivalència per ocupar diverses posicions

Pau Bargalló: polivalència per ocupar diverses posicions

El mig català és un jugador amb molt recorregut i destaca pels seus fonaments tècnics

Pau Bargalló jugarà al Barça Lassa fins al 30 de juny del 2019. El nou mig blaugrana, de 22 anys, ha viscut l’hoquei patins de ben a prop des de petit, ja que el seu cosí Francesc, i el seus germans Jordi i Oriol, han estat i són jugadors que sempre han estat vinculat a aquest esport. Format a les categories inferiors del Noia Freixenet, ha jugat les últimes dues temporades al Hockey Club Liceo.

Polivalència assegurada

Pau Bargalló és un jugador dretà amb molt recorregut i que destaca pels seus fonaments tècnics tant en l’un contra un, com a passador. La seva alçada -1,85 metres- el dota d’una gran envergadura i compta amb un molt bon xut de mitja distància. Pel que fa a la defensa, és un bon recuperador de boles i té un gran marge de millora en conceptes defensius de controls i ajustaments de la marca.

Pot jugar a totes les posicions de la pista però on més destaca és en la faceta de constructor de joc des de zones laterals i diagonals. Una altra de les seves virtuts és la capacitat per desbordar. Es tracta d’un mig, d’un jugador molt polivalent que pot ocupar diverses posicions i rols dins de l’equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut