L’exposició de l’Espai Barça ha passat per la Seu d’Urgell

L’exposició de l’Espai Barça ha passat per la Seu d’Urgell

La Sala Immaculada ha reunit la mostra itinerant de la transformació de les instal·lacions del Club i la presentació del directiu Xavier Vilajoana

La població de la Seu d’Urgell ha estat aquest dissabte 9 de juliol la tretzena localitat de Catalunya de les 14 programades, que ha visitat l’exposició itinerant de l’Espai Barça, que té com a objectiu apropar les característiques d’aquest projecte als socis del territori català.

Aquest cop ha estat Xavier Vilajoana el membre de la Junta Directiva del FC Barcelona que s’ha encarregat de fer la presentació de l’Espai Barça als socis de la Seu d’Urgell i dels seus voltants que s’han apropat a la Sala Immaculada.

Aquesta sala ha acollit entre les 11 i les 14 hores l’exposició itinerant de l’Espai Barça, on els socis del territori han pogut familiaritzar-se, a través dels panells, vídeos i maquetes exposades, amb les característiques d’aquest projecte de transformació de les instal·lacions del Club, especialment pel que fa al Nou Camp Nou i a la construcció del Nou Palau Blaugrana. Després de la seva presentació, Xavier Vilajoana ha donat resposta als dubtes i qüestions que els assistents han anat plantejant.

Amb aquesta exposició itinerant, el FC Barcelona continua amb la difusió de l’Espai Barça, després d’haver-se presentat els projectes guanyadors del concurs d’arquitectura del Nou Camp Nou i del Nou Palau Blaugrana, i de l’èxit de l’exposició permanent ubicada a la Sala París del Camp Nou, que ja ha superat els 112.000 visitants i que estarà oberta fins al 31 de juliol.

Després de visitar la Seu d’Urgell, l’exposició itinerant tancarà el seu recorregut per les 14 ciutats catalanes programades, el proper dimarts 12 de juliol a Vic.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut