El resum del primer dia d’Umtiti al FC Barcelona

El resum del primer dia d’Umtiti al FC Barcelona

La primera jornada del jugador francès com a blaugrana, amb una activitat frenètica, resumida en un vídeo de 100 segons

Després de Lucas Digne, aquest divendres ha estat el torn de Samuel Umtiti, que ha viscut una jornada plena d’activitats. El jove central procedent de l’Olympique de Lió, i que va arribar el dijous a Barcelona, ha viscut les primeres hores com a jugador del FC Barcelona amb una agenda plena. A primera hora del matí ha passat per l’Hospital de Barcelona per començar amb les proves mèdiques, que s’han completat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb els Serveis Mèdics del Club.

Un cop superada la revisió mèdica, Umtiti s’ha dirigit al Camp Nou, la seva nova casa des d’aquest divendres. Un cop allà, ha signat el contracte que el vincula al Club per als pròxims cinc anys. De les oficines s’ha dirigit a la Platea del Camp Nou, on el president Josep Maria Bartomeu li ha donat la benvinguda al Club després de fer un minut de silenci en record de les víctimes de l’atemptat de Niça. L’internacional francès ha tingut l’oportunitat de fotografiar-se amb la samarreta que lluirà a partir d’aquesta temporada acompanyat pel president, el vicepresident esportiu, Jordi Mestre, i el secretari tècnic del primer equip, Robert Fernàndez. Tot seguit s’ha traslladat al vestidor del Camp Nou per enfundar-se la samarreta blaugrana i sortir a la gespa de l’Estadi per delectar els aficionats presents amb els primers tocs com a culer.

Samuel Umtiti ha finalitzat aquest intens divendres a la sala de premsa. Allà s’ha presentat de manera oficial davant dels mitjans assegurant que està “molt content i molt emocionat de ser aquí” i que “és un somni fet realitat”. La seva presentació oficial com a futbolista del FC Barcelona queda resumida en aquest vídeo de 100 segons. No te’n perdis detall!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut