Cloenda de l’edició d’enguany de la Lliga de Socis

Cloenda de l’edició d’enguany de la Lliga de Socis

Les excepcionals instal·lacions del Camp Nou van acollir una gran jornada ludicofestiva amb els partits finals de la competició

El passat 17 de juliol es va tancar l’edició d’enguany de la Lliga de Socis. En un diumenge assolellat, l’activitat va començar amb el tret final de la categoria Júnior, en què els 85 nois inscrits van poder gaudir de jugar al Camp Nou en partits de F7.

Es va continuar amb la final de la Competició de Veterans, on el Sant Ignasi va derrotar per 4-1 l’equip de Veteranos RG. En el capítol de guardons individuals el jugador del Sant Ignasi Juan José Marí Guillot va obtenir el Trofeu Messi al millor golejador, i l’equip triomfador del Sant Ignasi va ser l’equip guanyador del Trofeu Ramallets a l’equip menys golejat.

Després d’aquest partit, es va disputar la final sènior, on en un enfrontament més igualat del que diu el marcador final, l’equip de l’Esquerra del Eixample va guanyar per 3-1 l’equip Som i Serem.

En aquesta competició, els guardons individuals van recaure en Marc Masip Muntaner, de l’Esquerra de l’Eixample, com a guanyador del Trofeu Messi al millor golejador, i el Trofeu Ramallets a l’equip menys golejat va ser per al mateix conjunt de l’Esquerra de l’Eixample.

Aquestes finals es van desenvolupar dins d’un clima competitiu però amb una exquisida esportivitat per part de tots els equips participants.

La jornada va acabar amb el Jugador 12, en què 40 socis van poder complir el seu somni de poder disputar un partit a l’Estadi on setmanalment gaudeix del futbol el nostre primer equip.

Cal destacar i agrair la presència per a les respectives entregues de trofeus de Jose Antonio ‘Pepito’ Ramos, exjugador del Barça, i de Ferran Hernández i Roser Tiana, membres de la Comissió Social del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut