André Gomes signarà i serà presentat dimecres com a nou jugador del FC Barcelona

André Gomes signarà i serà presentat dimecres com a nou jugador del FC Barcelona

El Miniestadi, a les 12.30 hores, acollirà la presentació davant del públic, que prèviament haurà de recollir una invitació per accedir-hi

El nou fitxatge del FC Barcelona, André Gomes, centrecampista portuguès, de 22 anys, fins ara jugador del València CF, signarà contracte i serà presentat aquest dimecres.

André Gomes, recentment guanyador de l’Eurocopa amb la seva selecció, signarà un compromís per a les pròximes cinc temporades.

El FC Barcelona abonarà al València CF 35 milions d’euros fixos. L’operació també inclou el pagament d’un import màxim de 20 milions d’euros variables en funció del rendiment del jugador i de l’equip.

Davant les expectatives i la potencialitat que el FC Barcelona veu en el jugador, excepcionalment, també ha acordat incloure en el contracte un premi especial que pot arribar a un màxim de 15 milions d’euros en el cas que el futbolista arribés a ser diverses vegades Pilota d’Or.

La clàusula de rescissió del contracte de Gomes s’ha xifrat en 100 milions d’euros.

Dimarts, primera foto i revisió mèdica

André Gomes arribarà aquest dimarts a la tarda a Barcelona i està previst que faci una breu sessió fotogràfica davant les oficines del Club, a partir de les 17.30 hores. Posteriorment, farà el reconeixement mèdic a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

El dimecres 27, a primera hora del matí, completarà les proves mèdiques i posteriorment farà la signatura del contracte, en un acte privat.

La presentació oficial com a nou jugador del FC Barcelona tindrà el programa següent:

  •  A les 11.30 hores: Presentació oficial a la Platea de la Primera Graderia del Camp Nou
  •  A les 12.30 hores: Sessió fotogràfica al terreny de joc del Miniestadi. Es permetrà l’accés del públic a les grades durant aquesta sessió fotogràfica, a partir de les 11.30 hores: Prèviament, els aficionats que vulguin assistir a l’acte hauran de recollir una entrada gratuïta a les taquilles del Club (de l’accés 15, del Gol Nord (costat accés 5) i a les taquilles del Miniestadi, aquell mateix matí, a partir de les 9.00 hores.
  •  A les 13.15 hores: Conferència de premsa a la sala Ricard Maxenchs. Acompanyaran el jugador el vicepresident esportiu Jordi Mestre, el director d’esports professionals Albert Soler i el secretari tècnic Robert Fernández.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut