Acord per a la renovació de Justin Doellman per a les pròximes tres temporades

Acord per a la renovació de Justin Doellman per a les pròximes tres temporades

El jugador i el Club han arribat a un acord per renovar el vincle contractual que els unia fins a la fi de la temporada 2018/19

Justin Doellman ocuparà una de les posicions del joc interior blaugrana del nou projecte del Barça de bàsquet, liderat a la banqueta per Georgios Bartzokas. El Club i el jugador han acordat un nou contracte per a les pròximes tres temporades i ambdues parts poden resoldre el contracte, a la fi de cadascuna de les temporades.

El Capità Amèrica

Amb 31 anys, Doellman es coneix amb el sobrenom de ‘Capità Amèrica’. El de Cincinnati ha estat, les dues darreres temporades, una de les peces clau del Barça de bàsquet i la seva versatilitat ha estat un dels seus punts forts.

Doellman ha demostrat tenir el cap fred en situacions límit i gràcies a les seves cistelles en el darrer segon, com va fer davant el CSKA al Palau Blaugrana i a la pista del Reial Madrid, els blaugranes es van emportar triomfs en partits igualats.

Un jugador amb experiència

Doellman va arribar al FC Barcelona la temporada 2014/15 provinent del València Basket. Però abans ja tenia una dilatada trajectòria.

Va créixer a la Universitat de Xavier, on va fer 1.400 punts en 132 partits i posteriorment va desenvolupar la seva carrera a Europa. La seva primera etapa al Vell Continent va ser a França, on va passar per les files del Cholet, el Besançon i l’Entente Orléanaise, fins que la temporada 2010/11 va aterrar a l’ACB amb la samarreta del Meridiano Alacant (2010/11) i, un any després, amb la de l’Asignia Manresa (2011/12).

La temporada següent Doellman va fitxar pel València Basket, en què va erigir-se com el líder indiscutible perquè l’equip valencià guanyés el trofeu de l’Eurocup (2013/14) i va ser elegit MVP de la Lliga Endesa la mateixa temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut