El Juvenil A i el Juvenil B, retorn imminent a la feina

El Juvenil A i el Juvenil B, retorn imminent a la feina

Aquest dilluns, durant el matí, les plantilles de Gabri Garcia i Quique Álvarez passaran les habituals revisions mèdiques i físiques a la Ciutat Esportiva

La temporada 2016/17 ja es troba molt a prop. Per això, els equips professionals del FC Barcelona van tornant a la feina esglaonadament. Aquest dilluns és el torn de dos equips de futbol més, el Juvenil A de Gabri Garcia i el Juvenil B de Quique Álvarez.

Tots dos equips iniciaran la pretemporada amb les habituals proves físiques i mèdiques, que es duran a terme a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí durant el matí. El mateix dilluns a la tarda els futbolistes del Juvenil A ja es posaran les botes de futbol i començaran els entrenaments, encara sense la presència d'algun dels futbolistes que s'entrenen en dinàmica de Barça B.

El Juvenil A, cap a Eindhoven

Perquè dijous, dia 4 de juliol, l’equip viatjarà cap a Eindhoven, Holanda, per jugar el Torneig Otten Cup, amb equips com l’Anderlecht, el Borussia Mönchengladbach, el Manchester United i el PSG.

Posteriorment, el dia 10, tornaran els entrenaments a la Ciutat Esportiva, tot just abans de jugar el segon torneig a Arroniz (Navarra), el cap de setmana del 13 i el 14. Del 16 al 19 serà el torn de fer una estada a Torremirona, que es culminarà amb un amistós contra l’Escala. La penúltima setmana de pretemporada hi haurà un amistós contra La Cava i un torneig a Hongria. Tot plegat, abans de l’inici de Lliga contra el CD Ferriolense el 3-4 de setembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut