Els Villanova Wildcats visiten el Camp Nou

Els Villanova Wildcats visiten el Camp Nou

Els vigents campions de la Lliga universitària americana de bàsquet, la NCAA, van passar una tarda a les instal·lacions blaugrana

A la retina dels aficionats del bàsquet encara hi ha les imatges de la final a quatre de la NCAA de bàsquet de la temporada passada, en què Villanova i North Carolina es van disputar el títol. Un títol que va caure del costat de Villanova, amb un triple a l’últim segon. Ara els campions universitaris han visitat l’Estadi i les instal·lacions blaugrana.

Impressionats amb el Camp Nou

Els Villanova Wildcats estan fent una estada de pretemporada a l’estat espanyol, on combinen entrenaments i partits. Aquest dies han estat a Barcelona, i ho van aprofitar per visitar el Camp Nou.

Els joves jugadors de la Universitat de Villanova van accedir a la gespa de l’Estadi, on van poder contemplar-ne la grandiositat, i van recórrer els diferents espais del Camp Nou.

La comitiva estava encapçalada per Jay Wright, entrenador del Wildcats, els jugadors de l’equip i diversos familiars que s’havien traslladat des dels Estats Units fins a Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut