UE Cornellà – Barça B: Pas endavant a la Copa Catalunya (0-2)

El conjunt de Gerard López ha superat el Cornellà a domicili gràcies als gols de Mujica i Alfaro i accedeix a la tercera ronda de la Copa Catalunya

El Barça B segueix sumant esforços i minuts de rodatge per afrontar la temporada 2016/17. I també acumula victòries. A Cornellà, l’equip de Gerard López ha sumat aquest diumenge un triomf que li permet classificar-se per a la tercera ronda de la Copa Catalunya. Els gols de Mujica i Alfaro -els dos homes que s’incorporaven al Barça B després de jugar a Wembley amb el primer equip-, més el  bon joc mostrat sobre la gespa, han estat bàsics per certificar una nova cita a domicili. El rival serà el Sant Andreu.

El duel celebrat al Nou Minicipal de Cornellà ha començat amb domini blaugrana i amb ocasions de gol de Nili, després d’una jugada individual que ha aturat Marcos, i de Gumbau, amb un xut de falta desviat. El Cornellà ha tardat més en acostar-se a la porteria rival, però Suárez ha hagut d’intervenir davant les accions d’Enric Gallego i Pep Caballé.

Una jugada d’Alfaro ha acabat amb gol, però l’àrbitre ha indicat fora de joc. Sí s’ha mogut el marcador just començar la segona meitat. Una assistència enrere de Palencia ha acabat amb un xut creuat de Mujica, que ha desfermat l’alegria del conjunt blaugrana. El canari, a més, ha marcat el dia del seu retorn al Barça B després d’haver realitzat part de la pretemporada amb el primer equip i d’haver marcat un gol contra el Leicester.

El partit s’ha sentenciat al minut 79 amb un contraatac conduït per Abeledo i culminat, dins l’àrea, per Alfaro. L’exjugador de l’Alcoià ha aprofitat que Mujica ha deixat passar la pilota i ha rematat a plaer. Amb el 0-2 a favor, el filial ha tancat una setmana de treball exigent a Peralada i amb dos amistosos contra l’Al Wahda (3-0) i el Reus Deportiu (0-1).