Arrenca el Congrés Mundial de Penyes amb l'XI Torneig de Futbol-7

Arrenca el Congrés Mundial de Penyes amb l'XI Torneig de Futbol-7

Els camps annexes del Miniestadi acullen els partits on participen més de 250 nens i nenes que es distribueixen en 18 equips, deu alevins i vuit de benjamins

El XXXVIIè Congrés Mundial de Penyes ha començat oficialment aquest dilluns amb la primera de les activitats lúdiques que es desenvolupen al voltant d’aquesta trobada anual, el Torneig de Futbol-7 que enguany arriba a la seva onzena edició. Més de 250 nens i nenes participen en el torneig, distribuïts en 18 equips, deu d’alevins i vuit de benjamins, que juguen els seus partits en els camps annexes del Miniestadi.

L’acte de presentació del torneig, que dirigeix l’exjugador Paco Clos, es va celebrar diumenge a l’Auditori 1899 i aquest matí han començat els partits de la competició, que estaran marcats pel joc net i els valors blaugrana. Els 18 equips representen penyes de diferents zones territorials i durant la primera jornada disputaran els partits repartits en diferents grups, mentre que dimarts a les 18.30 h tindran lloc els partits que configuraran les classificacions finals, així com la cerimònia de lliurament de premis.

Altres activitats

Juntament amb els partits finals de Futbol-7, les activitats lúdiques del Congrés Mundial de Penyes d’enguany continuaran aquest dimarts amb el V Torneig de Cartes de Botifarra, que tindrà lloc a partir de les 16.00 h a l’Auditori 1899, i el sopar popular que es farà a la nit a l’esplanada del Camp Nou.

La gran jornada serà dimecres, coincidint amb la celebració a la nit del Trofeu Joan Gamper. Al matí hi haurà el congrés de treball i institucional al Palau de Congressos, el V Torneig Penyes Futbol Games, a l’Auditori 1899, el dinar de Gala i, a la nit, la presentació del primer equip i el partit contra la Sampdoria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut