Navarro i Víctor Claver jugaran els quarts de final dels Jocs Olímpics contra França

Navarro i Víctor Claver jugaran els quarts de final dels Jocs Olímpics contra França

La selecció espanyola supera l’Argentina en l’últim partit de la fase de grups (92-73) i haurà de superar dimecres al conjunt francès per optar a les medalles

Juan Carlos Navarro i Víctor Claver, els dos blaugranes de la selecció espanyola, segueixen vius als Jocs Olímpics. El triomf en l’última jornada de la fase de grups contra l’Argentina (92-73), aconseguit en la matinada d’aquest dilluns a dimarts, ha classificat el conjunt estatal per als quarts de final. El rival serà la selecció francesa i el partit es jugarà aquest dimecres 17 d’agost (19.30 hora de Barcelona).

La resta d’emparellaments als quarts de final els formen Austràlia – Lituània, Croàcia – Sèrbia  i Estats Units – Argentina. En cas de superar a França, Navarro i Claver hauran de lluitar per a les medalles contra el vencedor del duel entre nord-americans i argentins.

En els 11 minuts de joc davant Argentina, Víctor Claver va capturar dos rebots defensius mentre que Navarro –dotze minuts- va fer sis punts i un rebot. També va veure dues tècniques gairebé consecutives i va ser expulsat. El capità blaugrana, que està vivint els seus cinquens Jocs Olímpics, va ser protagonista per registrar una nova xifra rècord del bàsquet espanyol: va jugar el seu 31è partit en uns Jocs Olímpics i, per tant, va convertir-se en el jugador amb participacions, superant els 30 duels d’una altra llegenda blaugrana com Epi. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut