Montpeller HSC – FC Barcelona Femení: Doblet de Bárbara per seguir creixent (1-2)

Les noies de Xavi Llorens, que aquests dies disputen l’ASPTT Summer Tour, guanyen el primer amistós d'Albi davant d’un dels equips punters de la Lliga francesa

El FC Barcelona Femení segueix posant les bases de la temporada 2016/17. Aquest cop, ho ha fet amb un triomf contra el Montpeller HSC (1-2), en el primer amistós de l’ASPTT Summer Tour que es juga  a la localitat francesa d’Albi. Un enfrontament, el segon de la pretemporada després d’estrenar-se amb victòria contra el Seagull de Badalona (0-3), davant d’un dels equips més destacats de la Lliga francesa i que Bárbara Latorre ha decidit. Perquè seves han estat les dues dianes que han donat el triomf a les blaugrana, les dues en una segona part molt més oberta que la primera.

I és que el primer temps ha estat molt equilibrat. La blaugrana més activa en atac ha estat la 'pichichi' Jenni Hermoso. La jugadora del Barça, de fet, ha tingut un parell d’oportunitats clares: la primera, amb un cop de cap (min 14), mentre que la segona ha estat amb un xut que ha marxat una mica alt (min 29). En defensa, les de Xavi Llorens s’han mostrat serioses i concentrades, davant del joc dur i del ritme de joc baix que han imposat les locals.

Bárbara trenca la igualtat

Després del descans, l’entrada al terreny de joc de Bárbara Latorre ha trigat només un minut a sorgir efecte. Perquè, en una jugada per la dreta d’Ange Koko, la blaugrana ha pogut transformar en gol la primera pilota que ha tocat (0-1, min 46). A més, no ha trigat gaire a ampliar les distàncies, aquest cop gràcies a una assistència brillant d' Irene del Río (0-2, 61’).

Tot i que Larent ha reduït distàncies, l’1-2 ha arribat pràcticament amb el partit a punt de concloure. Així doncs, el triomf per a les de Xavi Llorens no ha perillat i, d'aquesta manera, segueixen ampliant el seu caseller de victòries en aquesta pretemporada.