El Betis, un rival renovat

El Betis, un rival renovat

Gustavo Poyet dirigirà un conjunt renovat en què Rubén Castro i Joaquín seran els principals líders

Només tres dies després de guanyar la Supercopa d’Espanya, el pròxim dissabte dia 20, el Barça obrirà la competició domèstica davant el Betis. El partit corresponent a la primera jornada, i que es disputarà al Camp Nou, servirà perquè Gustavo Poyet s’estreni a la Lliga espanyola. El tècnic uruguaià arriba al Betis després d’entrenar a la lliga anglesa, entre el 2007 i el 2015, i l’AEK Atenas, la temporada passada.

Tot i acabar a la meitat de la taula el curs 2015/2016, amb l’arribada d’un nou entrenador sempre arriba una remodelació. I el Betis ha sofert un total de 15 baixes respecte a la segona meitat de la temporada passada. Alfred N’Diaye –nou jugador del Vilar-real– i el golejador Jorge Molina (Getafe) són les absències més importants del conjunt andalús.  Montoya, Damiao i Van Wolfswinkel van donar per finalitzada la seva cessió un cop disputat l’últim partit, mentre que, per la seva banda, el que va ser el fitxatge estrella de la temporada passada, Rafael van der Vaart, també ha acabat abandonant l’equip.

Les cares noves

A banda del nou cos tècnic, el Betis no ha deixat passar aquest mercat d’estiu i ha incorporat diversos futbolistes. En total han estat nou els fitxatges que han fet per afrontar aquesta nova temporada, entre els quals destaquen els davanters Zozulya i Sanabria, l’exjugador del filial blaugrana que l’any passat va anotar 11 dianes amb l’Sporting. Ambdós jugadors arriben per suplir Jorge Molina, davanter bètic entre el 2010 i el 2016. A més a més, Musonda Jr. repeteix cessió al Betis, procedent del Chelsea, i arriben altres jugadors com Mandi (Stade de Reims), Jonas Martin (Montpeller) o Felipe Gutiérrez (Twente).

Així doncs, un Betis renovat arribarà al Camp Nou després de fer un inici de pretemporada esperançador, amb un balanç final de set victòries, dos empats i tan sols una derrota. L’incansable golejador Rubén Castro, el veterà Joaquín i el porter Adán estaran al capdavant d’un equip que aquesta temporada lluitarà per millorar els registres aconseguits el curs 2015/2016.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut