Jordi Mestre: “És un grup complicat”

Jordi Mestre: “És un grup complicat”

El director d’Esports Professionals, Albert Soler, també ha afegit: “Són grans rivals que faran que puguem gaudir de grans partits”

El vicepresident esportiu, Jordi Mestre, ha compartit les seves primeres impressions després del sorteig de la Lliga de Campions, i ha reconegut que un grup amb el Manchester City, el Borussia Mönchengladbach i el Celtic és un grup complicat”. Per la seva banda, el director d’Esports Professionals, Albert Soler, s’ha mostrat il·lusionat: “Són grans rivals que faran que puguem gaudir de grans partits”.

Jordi Mestre ha reconegut: “Amb el Manchester City hem tingut bons partits”, i hem arribat a passar en les dues últimes eliminatòries disputades, “però això no significa que aquest any hagi de ser igual”. En aquest sentit, Mestre ha remarcat: “És sorprenent que, en tan poc temps, ens haguem enfrontat tantes vegades”. Albert Soler, també en la mateixa línia, ha volgut afegir: “Són equips que coneixem i amb què ens hem trobat en altres ocasions”.

Mönchengladbach i Celtic són els rivals que completen el grup C. Mestre ha assenyalat que “els equips alemanys sempre són difícils”, i que enfrontar-se al Celtic tampoc serà fàcil. I és que és conscient que “enfrontar-se al Celtic a la pretemporada no és el mateix que fer-ho a la Lliga de Campions”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut