FC Barcelona Femení - CE Pontenc: Superioritat abismal i a la final (20-0)

Les blaugranes superen amb molta claredat les semifinals i es disputaran el títol diumenge davant l’Espanyol (12 hores)

El Barça Femení continua amb la posada a punt per a l’estrena oficial de la competició de Lliga. Les noies de Xavi Llorens s’han imposat clarament al Pontenc a les semifinals de la Copa Catalunya amb una golejada espectacular (20-0). Tot i que el rival milita en dues categories inferiors, les blaugranes han sortit amb els cinc sentits sobre el terreny de joc i ben aviat han mostrat la seva superioritat. I és que en només 27 minuts el resultat ja marcava un clar 5-0. Les rivals no podien superar la qualitat de les culers, que no han donat cap opció des del primer minut. Al descans el 7-0 reflectia clarament el que s’estava veient al terreny de joc. Olga, amb un hat-trick, Alexia Putellas i Mariona, per partida doble, han estat les golejadores de la primera meitat.

Xavi Llorens ha fet fins a set canvis al descans amb l’objectiu de dosificar les seves jugadores de cara a la final de diumenge i també de cara a l’inici de Lliga de la setmana vinent. En el partit, que s’ha disputat a Mollet en un molt bon ambient de futbol, les blaugranes han seguit la mateixa tònica a la segona part i han augmentat la seva punteria sobre l’àrea rival. El Barça era una autèntica piconadora i no ha parat de crear perill davant un rival ja abatut. Els gols anaven caient l'un darrere l’altre sense parar fins a arribar a un espectacular 20-0. Cal destacar el novè gol de l’equip blaugrana, executat per Røddik i que ha significat el seu primer gol amb la samarreta blaugrana. Una diana que s’ha construït en una bona acció de jugada d’estratègia. La pitxitxi del curs passat, Jenni Hermoso, ha fet un pòquer de gols, mentre que Alexia, Bárbara Latorre i Olga han fet un hat-trick. Mariona (2), Line, Ane, Irene, Aitana i Melanie han estat les altres golejadores d’una victòria espectacular que serveix per sumar la quarta consecutiva en aquesta pretemporada i per classificar-se per a la final de la Copa Catalunya.