El millor handbol a la teva mà

El millor handbol a la teva mà

Venir a veure el millor handbol del món és cada dia més fàcil

Arrenca la temporada del Barça Lassa d’handbol, i ho fa amb la Lliga Asobal, que els blaugranes aspiren a obtenir per setena vegada consecutiva, i amb la millor Champions de la història. Equips com el PSG, el Kiel i el Veszprem visitaran el Palau Blaugrana, i els podràs veure de manera gratuïta.

Socis i sòcies, entrada gratuïta

El socis i sòcies del FC Barcelona tenen l’entrada gratuïta per a tots els partits del Barça d’handbol. Per poder accedir a veure el millor handbol del món només cal presentar el carnet a les taquilles del FC Barcelona i retirar l’entrada per veure Víctor Tomás, Valero Rivera, Jesper Noddesbo…

Els nens i nenes menors de 14 anys també tenen l’entrada gratuïta, acompanyats d’un soci adult. No hi ha excuses per no veure un esport de luxe al Palau Blaugrana.

El teu seient al Palau Blaugrana

Tots els socis i sòcies del FC Barcelona tenen la possibilitat de tenir el seu seient en els partits del Barça d’handbol amb l’abonament de temporada.

Per poder gaudir de l’emoció de l’espectacle de l’handbol estatal i europeu, teniu tota la informació al següent enllaç: https://www.fcbarcelona.cat/socis/fitxa/abonaments-i-amics-de-l-handbol. Perquè ser abonat és molt fàcil i té molts avantatges.

Ara és el moment d’anar al Palau per gaudir, animar i vibrar amb el Barça d’handbol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut