Comença el Preeuropeu per a Sasha Vezenkov i Justin Doellman

Comença el Preeuropeu per a Sasha Vezenkov i Justin Doellman

Tots dos jugadors debuten aquest dimecres 31 en un Preeuropeu que s’allargarà fins al 17 de setembre

La representació blaugrana al Preeuropeu, la fase de classificació per a l'Eurobasket 2017 d’aquelles seleccions que no tenen la plaça assegurada, comença aquest dimecres, 31 d’agost, i s'allargarà fins al 17 de setembre. Un total de 27 seleccions, dividides en 7 grups, lluitaran per les 11 places que hi ha en joc per a la pròxima edició de l’Eurobasket 2017. Justin Doellman, que jugarà amb Kosovo, i Sasha Vezenkov, amb Bulgària, són els dos blaugranes que hi prendran part.

Es veuran les cares

Justin Doellman i Sasha Vezenkov jugaran entre ells. I és que Kosovo, Bulgària, Ucraïna i Eslovènia formen part del grup E i s’enfrontaran a doble partit. Per tant, cada selecció disputarà un total de sis partits. La millor selecció de les quatre serà la que es guanyarà el dret de participar a l’Eurobasket 2017, tot i que la selecció que acabi en segon lloc també pot optar a classificar-se si és una de les quatre millors segones entre totes les que acabin en segon lloc.

Els partits dels blaugranes

El debut de Doellman amb Kosovo serà aquest dimecres 31, a les 20 hores, a Eslovènia, mentre que Vezenkov i Bulgària debutaran a Ucraïna (18 h). La segona jornada es disputarà el 3 de setembre amb un Bulgària-Eslovènia (17 h), mentre que Kosovo jugarà contra Ucraïna (20 h).

El tercer partit serà el 7 de setembre (17 h), dia en què Vezenkov i Doellman es veuran les cares per primer cop, mentre que a la quarta jornada, que es jugarà el 10 de setembre, es tornaran a repetir els duels de la primera jornada: Kosovo-Eslovènia (20 h) i Bulgària-Ucraïna (17 h).

El cinquè partit de Vezenkov serà contra Eslovènia (20 h), mentre que Doellman i Kosovo es tornaran a enfrontar a Ucraïna (17 h) el 14 de setembre. L’últim partit, el sisè i que pot ser definitiu, enfrontarà els blaugranes el 17 de setembre a les 20 hores a Mitrovica, ciutat on Kosovo disputarà els seus partits. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut