Denis Suárez, nou jugador del FC Barcelona

Denis Suárez, nou jugador del FC Barcelona

Demà dimarts passarà reconeixement mèdic i dimecres serà presentat oficialment

El FC Barcelona ha decidit executar la clàusula de recompra del jugador Denis Suárez, fins ara futbolista del Vila-real CF, per incorporar-lo a l’equip les 4 pròximes temporades, amb opció d’una cinquena en funció dels partits disputats la quarta temporada.

El FC Barcelona ha abonat 3.250.000 euros pel dret de recompra del jugador.

La clàusula de rescissió del contracte del jugador s’ha xifrat en 50 milions d’euros.

Denis Suárez passarà demà dimarts el reconeixement mèdic i, a continuació, a les 14.00 hores, davant les oficines del Club farà una breu sessió fotogràfica.

La signatura del contracte i la presentació oficial com a nou jugador del FC Barcelona, prevista per dimecres, tindrà el programa següent:

  • A les 11.00 hores, signatura del contracte a la Platea de la Primera Graderia del Camp Nou.
  • A les 11.30 hores, presentació a la sala Ricard Maxenchs.
  • A les 13.00 hores, sessió fotogràfica al terreny de joc del Camp Nou. Es permetrà l’accés del públic a les grades durant aquesta sessió fotogràfica, de les 12.30 a les 13.30 del migdia

La seva trajectòria fins al primer equip

Denis Suárez tornarà a vestir els colors del FC Barcelona aquesta temporada després que ho fes el curs 2013/14 al Barça B. Suárez és un migcampista jove de 22 anys amb molt de talent que arriba al FC Barcelona per reforçar el mig del camp. D’aquesta manera, Suárez es converteix en el primer fitxatge d’aquesta temporada.

El migcampista torna al Club després de dues temporades en què ha jugat al Sevilla i al Vila-real. Els seus números al Barça B – 36 partits, 7 gols i 11 assistències - van fer que el conjunt andalús hi mostrés interès i això va servir perquè el jugador gallec creixés futbolísticament i acabés la temporada conquerint l’Europa League amb el Sevilla. La temporada següent Denis Suárez va fitxar pel Vila-real, però sempre mantenint la clàusula de recompra que, després de dos anys, ara s’ha fet efectiva. Al conjunt groguet va ser una de les peces clau, on va jugar 48 partits, 36 com a titular entre totes les competicions i va fer cinc gols i 11 assistències.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut