Luis Suárez guanya el 7è Premi Aldo Rovira

Luis Suárez guanya el 7è Premi Aldo Rovira

El davanter uruguaià ha estat guardonat per un jurat format per directors i caps d’esports de mitjans catalans després de ser el màxim golejador d’Europa

Luis Suárez ha estat guardonat amb el setè Premi Aldo Rovira corresponent a la temporada 2015/16. Aquest reconeixement, de caràcter anual, premia el millor jugador del FC Barcelona de l’última temporada, i està atorgat per un jurat format per directors i caps d’esports de mitjans de comunicació catalans.

El davanter uruguaià ha estat premiat per una temporada excel·lent: va guanyar la Lliga i la Copa del Rei amb el conjunt de Luis Enrique i es va convertir, per segona vegada en la seva carrera, en Bota d’Or europeu. I és que el ‘9’ blaugrana va marcar un total de 59 gols en totes les competicions, 40 d’aquests a la Lliga. A més, Suárez va repartir 25 assistències. Per tot això, ha estat reconegut com el millor futbolista blaugrana de la temporada i ha aconseguit el seu primer Premi Aldo Rovira. Se suma, d’aquesta manera, a Leo Messi –amb quatre guardons-, Abidal i Mascherano.

Aquest premi es va crear l’any 2010 en memòria del fill de l’exdirectiu del FC Barcelona, Josep Lluís Rovira, que va morir en un accident de trànsit un any abans.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut