Sandro Ramírez signa pel Màlaga CF

Sandro Ramírez signa pel Màlaga CF

El davanter inicia una nova etapa al conjunt andalús després de formar-se a les categories inferiors del FC Barcelona i disputar 32 partits amb el primer equip

Sandro Ramírez ja és nou jugador del Màlaga CF. El davanter canari deixa el FC Barcelona per iniciar una nova etapa al conjunt andalús, que li permetrà seguir competint a la máxima categoria del futbol espanyol. Sandro va completar la seva formació a les categories inferiors del FC Barcelona després de passar pel Las Palmas, i va arribar al primer equip de manera oficial aquesta última temporada. En total ha disputat 32 partits sota les ordres de Luis Enrique, en els que ha marcat set gols.

Ara fa unes setmanes, el Secretari Tècnic del primer equip, Robert Fernández, ja va anunciar que el Club facilitaria la sortida del jugador perquè pogués progressar professionalment. Finalment, el Màlaga ha estat el destí del davanter canari, a qui el FC Barcelona agraeix la seva professionalitat i dedicació al Club durant totes aquestes temporades.

Progressió fins al primer equip

El jove davanter canari va destacar a les categories inferiors del FC Barcelona gràcies a la seva velocitat, versatilitat i al seu olfacte golejador, uns atributs que el van portar al primer equip la temporada 2014/15. Va debutar a El Madrigal contra el Vila-Real el 31 d’agost del 2014, i va anotar el gol del triomf (0-1) en aquell partit. El canari havia arribat procedent de Las Palmas l’any 2009 per jugar al Cadet B i, des d’allà, va anar cremant etapes fins arribar al primer equip.

La temporada 2015/16 va passar a formar part del primer equip de forma oficial, disputant 20 partits i anotant 3 gols, tots ells a la Copa del Rei. Les aparicions del davanter canari van anar de més a menys durant el curs, i en el tram decisiu de la mateixa va quedar fora de l’equip per lesió. Ara el jugador canari tanca la seva etapa com a blaugrana, i la propera temporada vestirà la samarreta del Màlaga. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut