Josep Vives: “Messi està sent tractat de manera injusta”

Josep Vives: “Messi està sent tractat de manera injusta”

El FC Barcelona convida els socis i aficionats a sumar-se a la campanya #TotsSomLeoMessi

El portaveu del FC Barcelona, Josep Vives, ha explicat la campanya de suport que des del Club s’està promovent a Leo Messi des d’aquest dissabte passat, després de la sentència de la setmana passada de l’Audiència Provincial de Barcelona: “Messi està sent tractat de manera injusta i el Club se situa en l’àmbit de defensar-lo. Tenim la consciència ferma i no hi renunciem”. “Convidem la gent que s’apunti a la campanya. És molt senzill, una foto, un vídeo, el que sigui que amb un gest –mostrant el ‘10’, el seu dorsal, amb les mans– tothom pugui expressar el seu suport a Messi a través de les xarxes socials. És una iniciativa senzilla, però entenem que  serveix per demostrar una manera de fer de la massa social del Barça”.

“Estem parlant de Messi, un noi que en aquell moment tenia 19 anys quan va firmar aquells contractes i que està comprovat que no coneixia la mecànica de tot plegat. Es dedicava a jugar a futbol i firmava uns contractes basant-se en una relació de confiança a uns assessors experts, que sí que es dediquen a treballar per ell per gestionar-li els seus rendiments del treball”, ha remarcat Vives.

Cal explicar que, quan va començar aquest procés i l’Agència Tributaria va reclamar la irregularitat, “Messi ho va fer pagant una multa enorme d’uns 50 milions d’euros a l’erari públic i que, amb la situació regularitzada, es converteix en el primer contribuent de l’estat espanyol”, ha recordat Vives.

El portaveu del Club ha manifestat, a més: “El Ministeri Fiscal, el que sempre defensa el benestar general, no acusa Messi perquè entén que no hi ha base penal per acusar-lo i no l’acusa. Ho fa en la plena convicció que no hi ha cap causa penal sobre Messi. I així ho manté l’advocacia de l’estat en nom de l’Agència Tributària, que en altres casos similars resulta que aplica un altre criteri diferent al de Messi. Això no és interpretable, això són dades empíriques objectivables. I aquí és on creiem  des del Club que comença la injustícia”, ha afirmat Vives.

Finalment, Vives ha recordat, a més, que algun dels membres de l’Advocacia de l’estat en seu judicial ha tingut expressions de “menyspreu” cap a la persona de Leo Messi i aquí és on ens trobem amb l’“acarnissament i la humiliació i aquest escarni és evident que el Club no el pot tolerar”. “Hi ha hagut altres persones conegudes que no han viscut aquesta situació de Messi. Aquest menyspreu no el volem per a cap aficionat, per a cap soci i tampoc per a Messi. Per això posem en marxa aquesta campanya i farem això i anirem més enllà perquè és un acte de justícia i donarem suport a Messi en totes les accions que prengui a partir d’ara. Ho sentim i ho creiem d’aquesta manera”, ha sentenciat Vives.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut