Samuel Umtiti, segon fitxatge del FC Barcelona 2016/17

Samuel Umtiti, segon fitxatge del FC Barcelona 2016/17

El defensa francès, de 22 anys, procedent de l’Olympique de Lió, serà presentat aquest divendres a partir de les 13.30 hores

El FC Barcelona ha decidit incorporar Samuel Umtiti, futbolista camerunès nacionalitzat francès, de 22 anys, fins ara jugador de l’Olympique de Lió, per a les pròximes 5 temporades.

El FC Barcelona ha abonat 25 milions d’euros pel traspàs del jugador. La clàusula de rescissió del contracte d’Umtiti s’ha xifrat en 60 milions d’euros.

Després de la incorporació de Denis Suárez, el defensa francès és el segon fitxatge de l'estiu per reforçar el conjunt de Luis Enrique. El francès es desenvolupa tant a l’eix de la defensa com al lateral esquerre. Tot i la seva joventut, ha disputat un total de 170 partits amb l’Olympique de Lió, amb el qual havia arribat a actuar com a capità en partits puntuals. Ha marcat un total de cinc gols durant les cinc temporades en què ha actuat al primer equip lionès. Internacional en totes les categories de la selecció francesa, Umtiti també ha debutat aquest estiu amb la selecció absoluta de França a l’Eurocopa 2016 sota les ordres de Didier Deschamps. El defensa francès va debutar davant Islàndia als quarts de final i va disputar els dos partits sencers de semifinals i la final.

Dos dies a Barcelona

Samuel Umtiti aterrarà aquest dijous a la tarda a Barcelona i està previst que faci una breu sessió fotogràfica davant les oficines del Club, en un horari a determinar.

El divendres 15, a primera hora del matí, farà el reconeixement mèdic i posteriorment farà la signatura del contracte, en un acte privat.

La presentació oficial com a nou jugador del FC Barcelona tindrà el programa següent i es podrà seguir amb streaming a la web del Club.

  • A les 13.30 h, presentació oficial a la Platea de la Primera Graderia del Camp Nou.
  • A les 14.00 h, sessió fotogràfica al terreny de joc del Camp Nou. Es permetrà l’accés del públic a les grades durant aquesta sessió fotogràfica, a partir de les 13.45 h.
  • A les 14.30 h, conferència de premsa a la sala Ricard Maxenchs. Acompanyaran el jugador el vicepresident esportiu Jordi Mestre, el director d’esports professionals Albert Soler i el secretari tècnic Robert Fernández.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut