Lucas Digne, nou jugador del FC Barcelona

Lucas Digne, nou jugador del FC Barcelona

Acord amb el PSG per al traspàs del defensa francès, que serà presentat aquest dijous i signarà per 5 anys

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el París Saint Germain FC per incorporar el jugador Lucas Digne, futbolista francès de 22 anys, que signarà contracte amb el Club per a les pròximes 5 temporades.

El FC Barcelona ha abonat 16,5 milions d’euros fixos i podria sumar-ne 4 més de variables, en funció dels resultats individuals i de l’equip. La clàusula de rescissió del contracte de Digne s’ha xifrat en 60 milions d’euros.

Sorgit de les categories inferiors del Lille, el 2013 va fitxar pel PSG, en què va jugar dues temporades –2013/14 i 2014/15-. El curs 2015/16, Digne va jugar en condició de cedit a la Roma, equip amb el qual es va enfrontar al FC Barcelona a la Lliga de Campions. Tot i la seva joventut, Digne ha jugat 148 partits en total a la seva carrera entre totes les competicions i equips –Lille, PSG i Roma-, ha marcat un total de sis gols i ha fet 13 assistències. La seva velocitat per la banda esquerra permet que sigui un lateral amb molt bona projecció ofensiva i la seva precisió amb la pilota també destaca entre les seves múltiples qualitats.

Serà presentat aquest dijous

 

Lucas Digne, fins ara jugador del PSG, i que va jugar cedit a l’AS Roma la temporada passada, arribarà aquest dijous a Barcelona i a primera hora del matí passarà el reconeixement mèdic i posteriorment farà la signatura del contracte, en un acte privat.

La presentació oficial com a nou jugador del FC Barcelona tindrà el programa següent:
- A les 11.30 h, presentació oficial a la Platea de la Primera Graderia del Camp Nou.

-A les 12.00 h, sessió fotogràfica al terreny de joc del Camp Nou. Es permetrà l’accés del públic a les grades durant aquesta sessió fotogràfica, a partir de les 11.45 h.
-
A les 12.30 h, conferència de premsa a la sala Ricard Maxenchs. Acompanyaran el jugador el vicepresident esportiu Jordi Mestre, el director d’esports professionals Albert Soler i el secretari tècnic Robert Fernández.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut