Lucas Digne ja és blaugrana

Lucas Digne ja és blaugrana

El jugador francès ha completat les proves mèdiques i ha trepitjat la gespa del Camp Nou amb la samarreta blaugrana

Lucas Digne ja ha rebut la seva benvinguda a Can Barça. Les proves mèdiques i els primers tocs de pilota al Camp Nou han estat els passos previs que han permès al jugador de 22 anys convertir-se en nou futbolista del FC Barcelona.

El defensa ha aterrat a Barcelona a primera hora del matí i, a les 07.00 hores, ha arribat a l’Hospital de Barcelona. Les proves mèdiques han continuat posteriorment a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Es dóna el cas que Digne presenta un apòsit facial perquè va ser intervingut ahir d’una rinoseptoplàstia per una antiga fractura nasal.

El jugador, procedent del PSG i cedit a la Roma la temporada 2015/16, ha arribat al Camp Nou poc després de les 11.00 hores. El lateral francès ha estat rebut pel president Josep Maria Bartomeu, ha signat el seu contracte i a la platea del Camp Nou, el president blaugrana ha destacat que “ens ha encantat que hagi acceptat venir al Club”. “Estic molt content de ser jugador del Barça, és un gran Club i és un gran dia per a mi”, ha respòs l’internacional francès.

La representació oficial de l’acord s’ha realitzat a la platea del Camp Nou, just abans de l’estrena de Digne amb la samarreta blaugrana sobre la gespa de l’Estadi i amb la companyia dels aficionats presents a la graderia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut