Robert Fernández: “Arribarà un jugador atacant”

Robert Fernández: “Arribarà un jugador atacant”

Durant la presentació de Lucas Digne, el secretari tècnic ha fet un repàs a algunes qüestions d’actualitat referents a l’equip i al mercat

Lucas Digne ha estat presentat oficialment com a nou jugador del FC Barcelona en una roda de premsa que, a més, ha servit per tractar alguns temes de l’actualitat de l’equip i del mercat de fitxatges. El jugador francès ha estat acompanyat a la taula per Robert Fernández, secretari tècnic del primer equip; Jordi Mestre, vicepresident esportiu, i Albert Soler, director d’esports professionals. A banda de presentar el nou lateral blaugrana, Robert Fernández ha hagut de valorar qüestions com la competència a la porteria de l’equip de Luis Enrique i les possibles arribades en diverses línies.

Després de l’adéu de Dani Alves, el secretari tècnic blaugrana creu que “no toca fitxar un altre lateral dret”. “Tenim Aleix Vidal i Sergi Roberto, i incorporar un altre jugador seria taponar-los. Tenim moltes esperances en ells dos”, ha explicat en aquest sentit. A més, ha reconegut que “des del primer moment teníem la necessitat de signar un lateral esquerre”.

Tant Jordi Mestre com Albert Soler han informat que el Club busca les millors opcions per reforçar el primer equip, i Robert Fernández ha aprofundit en els objectius actuals. En primer lloc, ha anunciat que “arribarà un jugador atacant”, i que es valoren diverses opcions quant a un jugador jove o veterà: “Ho estem analitzant i no trigarem a decidir què fem, que serà el millor per al Club”. En tot cas, Robert ha volgut remarcar la idea que “tenim un magnífic equip i se li ha de donar valor”.

En un altre ordre, el secretari tècnic blaugrana ha analitzat la competència a la porteria del primer equip entre Marc-André ter Stegen i Claudio Bravo. “Lluitaré perquè no marxi cap dels dos porters”, ha declarat amb rotunditat. A més, ha aprofitat per remarcar que “tenim dos porters extraordinaris i per això es creen aquestes situacions”.

Per últim, Robert Fernández ha estat qüestionat per la rebuda de Leo Messi de la campanya de recolzament #TotsSomLeoMessi. El secretari tècnic ha explicat que “al Club no hi ha cap preocupació” per l’argentí, i ha estat taxatiu: “Les vacances són per descansar, i el jugador vol tranquil·litat i no estar pendent del telèfon".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut